Praktijk Topaas

“In mijn praktijk beoog ik via natuurgeneeskundige methoden de harmonie en het natuurlijk evenwicht in lichaam en geest te laten herstellen. Door herstel van uw natuurlijk evenwicht zal uw gezondheid verbeteren. Het kan ervoor zorgen dat u in de toekomst minder vaak ziek wordt. Uw eigen weerstand functioneert dan beter en u wordt minder afhankelijk van geneesmiddelen.”

 

Hannah Cohen (1952) is opgeleid aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Meppel (HBO) en is sinds 1989 werkzaam in eigen praktijk als natuurgeneeskundige, massagetherapeut en astrologe. Tevens is zij gespecialiseerd in energiegeneeskunde en voeding.

 

 

Geregistreerd beroepsbeoefenaar bij de  L.V.N.T te Amersfoort.

 

 

 

KVK nr.: 01181584
BTW ID nr: NL001280050B22

Ik ben ook ingeschreven bij de RBCZ voor de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ.

Als u ontevreden bent over de dienstverlening dan kunt u een klacht indienen. De procedure van het SCAG wordt hierbij gevolgd. Kijk hier voor de volledige klachtenregeling. Om de bestanden te openen heeft u een programma nodig dat pdf kan lezen. U kunt hier een gratis versie downloaden.

Kosten voor veel behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed (o.a. Menzis). Klik hier voor een actueel overzicht.

De kosten voor een astrologisch consult worden niet vergoed door de zorgverzekeraars, maar komen voor rekening van de cliënt.