Pijnbestrijding met edelsteen therapie

Elektronische Edelsteen Therapie
Reeds in de middeleeuwen werd in Europa het genezen met edelstenen toegepast en beschreven. Later werd het verdrongen door de opkomst van de moderne geneeskunde. In het Oosten wordt het nog steeds toegepast om aandoeningen van allerlei aard te behandelen, ook preventief.

Hoe gaat het in z’n werk?
Talrijke edelstenen zoals robijn, smaragd, diamant, saffier e.a. worden gebruikt. Deze zenden geconcentreerde, door licht met wisselende frequenties versterkte stralen met helende energie uit. De edelstenen van keuze worden geplaatst in een lamphouder met kleurfilter. Deze wordt vervolgens op het te behandelen lichaamsdeel gericht. De edelsteen energie dringt diep door en helpt genezing op celniveau.

Robijn bijvoorbeeld geeft warme, rode stralen en wordt gebruikt om aandoeningen te behandelen die voortkomen uit koude en vochtigheid van het lichaam, zoals lage bloeddruk, buikklachten, bloedarmoede, libido gebrek, etc. Behandeling met Robijn verhoogt de huid- en lichaamstemperatuur, en verbeterd de stofwisseling en spierspanning.
Smaragd daarentegen geeft koude stralen en wordt gebruikt om condities te behandelen die voorkomen uit teveel warmte, zoals brandwonden, kneuzingen, ontstekingen, prikkelbare darm, maagzweren, eczeem, etc.

De energie geneeskunde moet niet verward worden met kleuren-, licht-, of kristaltherapie, die geheel andere resultaten opleveren.

Zijn er nadelen?
Het is gebleken dat deze behandeling volkomen ongevaarlijk is. Gebruikelijke medische behandelingen worden niet verstoord en kunnen gewoon worden voortgezet.

Kijk voor meer informatie over deze behandeling op www.whalemedical.com

Het Verzamelpunt
De locatie van het verzamelpunt beïnvloedt hoe we ons gedragen, voelen, en de wereld waarnemen. Deze locatie beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voorde fysieke en psychische gezondheid. Ieder van ons heeft een verzamelpunt. De methode om het te vinden en te corrigeren is snel, eenvoudig en pijnloos. Manipulatie van de locatie van het verzamelpunt kan onze bewustzijnstoestand veranderen, onze biologische energieniveaus verhogen en de algehele gezondheid verbeteren. Vertrouwdheid met zijn locatie en het geregeld corrigeren ervan kunnen persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren. De correcte positie van het energielichaam ten opzichten van het fysieke lichaam is van het grootste belang voor ons welzijn.